Savist taignakauss Leivategu pole iseenesest sugugi keeruline, kuid on pisut aega ja tähelepanu nõudev. Koduseks leivaküpsetamiseks sobib nii puukütte-, kui elekrtiahi. Arvestada tuleb, et esimeses neist küpsevad leivad kauem, teises kiiremini.

Olulisel kohal on leida kvaliteetne jahu. Oma leibasid kergitan juuretisest, pärmi lisamine mõjub pärssivalt leiva maitsele.

Ka teiste toorainete kvaliteet pole vähemtähtis, seetõttu kasutan kus vähegi võimalik kodumaiste tootjate pakutavat.

Kui Sul on küsimusi leivateo kohta, siis võta julgesti ühendust. Kui oskan, aitan kindlasti.

Vaata ka minu leivaretsepte, ehk pakuvad need inspireerivaid ideid.

Leivad on kenas pakendis, pilte leibadest võib lisaks vaadata galeriist. Leivateo video annab parema ülevaate kogu valmistusprotsessist.