Retseptid

Toon siinkohal ära mõned koduleiva retseptid, mida kõik huvilised ise kodus proovida saavad:

 

 

 

 

 

 

Harilik rukkileib (4 vormileiba):

1,5 l sooja vett

5 spl juuretist

8 tl peensoola

4 spl linaseemneid (võib vastavalt maitsele)

2 kg jämedat rukkijahu

6 spl rukkilinnasejahu

0,5 kg fariini suhkrut (võib ka pruunsuhkrut)

Küüslauguleib (4 vormileiba):

1,5 l sooja vett

5 spl juuretist

8 tl peensoola

4 spl linaseemneid (võib vastavalt maitsele)

2 kg jämedat rukkijahu

6 spl rukkilinnasejahu

0,5 kg fariini suhkrut (võib ka pruunsuhkrut)

1 kg peeneks hakitud küüslauku (soovitavalt eestimaist)

Singileib (4 vormileiba):

1,5 l sooja vett

5 spl juuretist

8 tl peensoola

4 spl linaseemneid (võib vastavalt maitsele)

2 kg jämedat rukkijahu

6 spl rukkilinnasejahu

0,5 kg fariini suhkrut (võib ka pruunsuhkrut)

900 g suitsusinki (kõige paremini maitseb kodumaine talusink)

Leibade retsepte võib lisandite osas ise vabalt varieerida, lisada endale meelepärasemaid lisandeid.

Kui Sul on lisaküsimusi leivateo kohta, siis võta minuga ühendust või vaata minupoolt pakutavate leibade sortimenti.

Edukat küpsetamist!

Leiva küpsetamine kodus, leivategu, juuretis, koduleiva müük